Kategori: Mærker

 • Barbo Toys Classic

  Barbo Toys Classic (51)

  Barbo Toys and our friendly and creative team are always brainstorming fun new toys. We love making exciting products for our own classic range of high-quality games and wooden toys. All of our products have a great play and learning value, as well as being extremly decorative and they look wonderful in any home.
 • Astrid Lindgren

  Astrid Lindgren (17)

  (1907-2002) Var en svensk forfatter og 1900-tallets helt store skikkelse i børnelitteraturen.Astrid Lindgren voksede op på en gård i Småland med sine forældre og sine tre søskende. Hendes lykkelige barndomsminder, som var fyldt med tryghed og kærlighed brugte hun mange gang i hendes bøger.
 • H.C. Andersen

  H.C. Andersen (51)

  (1805-1875) Var en dansk digther og forfatter, der er verdensberømt for sine vidunderlige eventyr. Hans Christian Andersens mange eventyr, mere end 3300 værker er blevet oversat til mere end 125 sprog. 
 • Masha og Bjørnen

  Masha og Bjørnen (11)

  Den livlige lille Masha bor i skoven med sin bedstefar og oplever mange fantastiske eventyr med sin nabo, en bjørn der stammer fra cirkus.
 • Miffy

  Miffy (9)

  Miffy blev "født" i 1955. Mens Dick Bruna (1953-2017) var på ferie, ville han fortælle sin ældste søn, godnat historier om en lille, hvid kanin, der hoppede omkring i haven i deres sommerhus. Denne kanin blev inspirationen til Miffy. Senere, da Dick begyndte at skitsere Miffy, besluttede han at tegne kaninen i en lille kjole i stedet for et par…
 • Mumitroldene

  Mumitroldene (49)

  Er en familie af hvide, runde eventyrkarakterer med store snuder, der får dem til at ligne en flodhest. Den ubekymrede og eventyrlystne familie bor i deres hus i det idylliske og fredelige Moominvally i harmoni med naturen. De har haft mange eventyr sammen med deres forskellige venner. Skaberen af Mumitroldene Tove Jansson (1914-2001) var en finsk-svensk forfatter og kunstner, der…
 • Gurli Gris

  Gurli Gris (7)

  Peppa lever sammen med sin mor og far og hendes lillebror, George. Hendes eventyr er sjove og lykkelige sammen med hendes familie og andre dyrevenner.
 • Rasmus Klump

  Rasmus Klump (28)

  Er en glad og energisk lille bjørn med et hjerte af guld og et stort gå-på-mod. I egne øjne er han en ”rigtig sømand”, der altid skal ud på eventyr i fjerne lande sammen med hans skib Mary og alle hans venner. Rasmus Klump elsker hans mors nybagte pandekager som han altid vender hjem til.  Rasmus Klump blev skabt i…
 • Smølferne

  Smølferne (23)

  Er små blå væsner som er 3 æbler høje, og bor sammen i en landsby ude i skoven i "Det Glemte Land". Smølferne er fredelige, venligtsindede intelligente væsner. Smølferne lever en afslappet tilværelse, og er i arbejdsgrupper, som varetager forskellige opgaver. Nogle samler forråd i skoven, andre arbejder på dæmningen, og nogle tager ud og rejser, ofte anført af deres…
 • Thomas Tog

  Thomas Tog (3)

  er en britisk børne tv-serie, hvor Thomas og hans venner hele tiden er på nye advarsler. Deltag i Thomas, James, Percy, Gordon, Emily og alle deres venner i vores produkter, da de udforsker øen Sodor og fastlandet. De sjove og søde figurer i vores produkter vil tage dit barn på sjov rejse med Thomas og hans venner.
 • Forlaget Globe

  Forlaget Globe (41)

  Forlaget Globe er et dansk bogforlag, som producerer fagbøger og børnebøger.
Luk menu
×
×

Kurv