Vi sender almindelig pakker med GLS der ikke bringer pakker til levering i weekenden og på helligdage. Varer bestilt torsdag efter kl. 12 og hele fredag (pånær helligdage) leveres derfor førstkommende hverdag.
 
Vi er lagerførende i næsten alle de varer du finder på vores hjemmeside. Hvis der er enkelte undtagelser og disse varer skal sendes fra vores fjernlager, kan dette forlænge leveringstiden. Det kan forekomme, at enkelte varer er udsolgt, hvilket vil betyde forventet leveringstid. I så fald kontakter vi dig snarest muligt. Du kan se lagerstatus under hvert enkelt produkt. Vi tager forbehold for fejl i lagerstatus samt fejl i prisangivelse.

Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato er du velkommen til at skrive det under “kommentarer”, så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at få dem frem til ønskede dato.

Til leverance af pakker anvender vi GLS som leverer til en GLS Pakke Shop i dit område. 

Levering til GLS Pakke Shop kr. 39,- (Fri fragt ved køb over kr. 999,-)

GLS PakkeShop: Når pakken sendes med GLS, kan du hente din pakke i en af GLS udvalgte Pakke Shops i dit område. Ved afhentning af pakken bedes du medbringe pakkens ID og samt billedlegitimation. GLS Pakke Shops findes hos udvalgte tankstationer, døgnkiosker og supermarkeder i Danmark. 

Forsendelser til udlandet: Vi sender gerne din pakke til udlandet. Fragtprisen for levering til udlandet er svarende til den faktiske pris, som det koster os at sende din pakke – derfor vil prisen være individuel. Når du bestiller vil vi opkræve et min. beløb for forsendelsen, beregnet ud fra det land der sendes til – beløbet dækker en forsendelse på op til 5 kg. Hvis pakkens vægt overstiger dette min. beløb, vil vi kontakte dig med en merpris, som skal godkendes inden vi sender din ordre. Forsendelser til udlandet bliver sendt med GLS og udleveres af de respektive samarbejdspartnere i de forskellige lande. Barbo Toys tager forbehold for betingelserne for den lokale udbringning. Pakker til Grønland og Færøerne sendes med skib, medmindre andet aftales, og leveringsomkostningerne er derfor varierende.
 
 Er du bosiddende udenfor EU, vil vi afregne levering herefter samt de gebyrer der pålægges i forbindelse med told, import og evt. lokale skatter.
 
Track & Trace: Når din pakke er afsendt modtager du automatisk fra GLS et Track & Trace nr. så du kan følge din pakke. Dette nummer skal du oplyse, når du skal afhente din pakke i en pakkeshop. Blot medbring pakke ID og billedlegitimation. Hvis du ikke har modtaget en mail med et track & trace nr. inden for et par dage efter ordreafgivelse, bedes du tjekke om mailen kan være havnet i dit spam-filter.

Uafhentede pakker:
Uafhentede pakker, der kommer retur til Barbo Toys, pålægges et gebyr på kr. 75,-. for fragt og administration. Det resterende beløb på ordren bliver tilbagefør til det kort, som blev anvendt ved købet.